Behangersbedrijf Ralph Kraaivanger

Renovlies / Gladde vlies

Renovlies met muurverf afgewerkt:

Is mijn persoonlijke favoriete afwerking! Ik haal er echt veel plezier uit om van een grauwe nieuwbouwwoning een glad, en strak geheel te maken.

Wanneer er gekozen wordt voor een gladde muur, kunnen we gebruik maken van Renovliesbehang. Renovlies heeft de uitstraling van een gestuukte wand en is dus glad. Door voldoende aandacht te steken in het aanbrengen van het Renovlies, zal de wand na het sauzen een compleet naadloos geheel zijn. Niet te onderscheiden van een gestuukte wand. Het voordeel van Renovlies is dat het haarscheurtjes tegen houdt ( welke ontstaan bij het werken/ zetten van een nieuwbouwwoning) , en beschermt tegen beschadigingen zoals krassen en butsen ( van een sporttas of eetkamerstoel bijvoorbeeld). Renovlies werkt egaliserend en is scheur overbruggend. De wanden kunnen wij, indien nodig, voorbereiden om glad genoeg te zijn voor een strak en vlak resultaat.


Spack gespoten wanden en plafonds glad maken

Bestaande Spack gespoten wanden en plafonds in bestaande woningen glad maken. In het verleden waren spack gespoten wanden en plafonds populair. Ook granol gestucte wanden komen we nog regelmatig tegen. Wij toveren deze enigszins gedateerde wanden en plafonds dan om in moderne gladde wanden en plafonds van nu. Vraag naar de mogelijkheden hierin!


Verschillende soorten behang

Een greep uit de soorten/ merken behang, en wandbekleding, welke we dagelijks verwerken;

  • Gladde glasvlies aanbrengen en het sauzen/ spuiten hiervan
  • Traditioneel Behang van 53, 70 ,100 cm breed.
  • Vinyl op vlies, of papieren rug. Zoals bijv. Arte, Eijffinger, Phillip Jeffries etc.
  • Glasweefsels met structuur en het sauzen hiervan.
  • Vescom wandbekleding, dit is een 130 cm breed, zware kwaliteit wandbekleding op een textielrug. Dit maakt de wandbekleding bij uitstek geschikt voor ruimtes waar het risico op beschadigen van de wanden groter is. De naden van de wandbekleding worden dmv een snip, dit is een mes met een voetje, dubbel doorgesneden. Waardoor de banen naadloos in elkaar overlopen. Er zijn vele verschillende soorten dessins verkrijgbaar. Vescom wordt veel gebruikt in de hotel sector. Maar ook steeds meer op de particuliere markt.
  • Erg populair zijn posters/ afbeeldingen. Dit kan een afbeelding zijn van een behang fabrikant. Maar ook een zelf gekozen afbeelding kunnen we laten drukken op behang welke uit één stuk bestaat. Compleet naadloos dus. De mogelijkheden hierin zijn groot. We kunnen de poster in ieder formaat maken zoals u wenst. Bijvoorbeeld een lange wand in de woonkamer, hal of de wand achter het bed.